marți, 17 februarie 2015

Rochii pentru domnisoara de onoare - tendinte 2015!   Ca mireasa este datoria ta sa te asiguri ca totul o sa fie perfect in cea mai importanta zi iar perfectiunea sta in detalii. Din acest motiv,  nu poti ignora unul dintre cele mai importante detalii: rochiile domnisoarelor de onoare. In urma cu cativa ani nu aveai prea multe optiuni dar acum poti alege unele modele cu adevarat fabuloase.
Iata care sunt tendintele in materie de rochii pentru domnisoare de onoare in sezonul 2015:

1.  Rochiile cu un umar
 Daca doresti sa alegi acelasi model de rochie pentru toate domnisoarele de onoare, este foarte important sa le lasi sa isi aleaga fiecare pantofii si accesoriile...asa isi pun in valoare personalitatea.
Un model din organza alba cu dantela neagra ar fi alegerea ideala pentru o zi calduroasa de vara, modelul este disponibil la pretul de 490 RON pe site-ul www.imperiale.ro
                     
 
 
2) Culori indraznete si vibrante
Nimic nu este mai frumos intr-o poza de nunta decat o mireasa inconjurata de domnisoare de onoare imbracate in culori uluitoare. Daca alegi culori indraznete pentru rochii, trebuie sa fii foarte atenta in alegerea bijuteriilor si a florilor pentru buchete, acestea trebuie sa fie monocromatice
Modelul este disponibile la pretul de 550 RON, pe  http://www.imperiale.ro                          
3. Rochii indraznete cu spatele gol daca vrei sa ai o nunta non conformista si daca ai domnisoare de onoare pe care nu le deranjeaza o rochie putin mai indrazneata.                                                  
Modelul este disponibil la pretul de 650 ron, pe www.imperiale.ro                                            
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu