luni, 6 octombrie 2014

Cum sa-ti alegi pantofii potriviti de nunta!

O tinuta frumoasa, în general, și de nuntă, în special, necesită o atenție si o ingrijire specială, deoarece fiecare detaliu și fiecare nuanță este importantă pentru un aspect complet și absolut uimitor. Pantofii de nunta nu sunt mai puțin importanti decât oricare dintre detaliile care compun înfățișarea ta, așa că într-adevăr trebuie să te gândeasti de două ori înainte de a alege un anumit model. Așa că avem de gand să te ajutam un pic cu introducerea unui ghid pentru a alege pantofii de nunta perfecti. Trebuie luate toate detaliile și elementele suplimentare în considerare pentru a crea un aspect memorabil pentru acea zi speciala.
Ce trebuie să iei in considerare atunci când iti alegi pantofii de mireasa?
Incepând cu detaliile de bază pe care ar trebui să le iei în considerare, putem sublinia următoarele elemente de care ar trebui sa tii cont într-adevăr, atunci când alegi un design specific de pantofi de mireasa!

Lungimea rochiei 
Deci, factorul principal care contează de fapt pentru alegerea ta este lungimea rochiei de mireasă. În conformitate cu modelul ideal ar trebui să alegi pantofii de nunta prima oara și numai după aceea sa treci la rochie, deoarece acesta din urmă poate fi modificata în funcție de pantofi. Totuși, dacă se întâmplă să faci totul cu ordinea inversă ar trebui cel puțin să fii sigura că te vei simți confortabil cu pantofii, rochia sa nu fie prea lunga si sa se agate de pantofi si sa nu creeze disonanță cu stilul și culoarea rochiei.
Pentru rochiile scurte ai putea alege niște pantofi tip sanda sau pe cei cu varful taiat. Un lucru important despre pantofii de nunta de care trebuie sa tii cont este că trebuie sa-ti alegi o pereche care va contrabalansa rochia, de exemplu, o pereche simpla si rezervata pentru rochii extravagante si elegante.
Culoare rochiei
Înainte de a opta pentru pantofi cu tonuri luminoase, cum ar fi rosu clasic ar trebui să știi că această alegere este pentru cele mai indraznete doamne.Iar nivelul de îndrăzneală ajunge chiar la nivelul de a alege rochii viu colorate! Deci, în acest caz, pantofii ar trebui sa iti completeze aspectul, eventual sa fie cu detalii decorative, cum ar fi mărgele in nuanțe de fildeș, roșu, sau bleumarin. Pentru modul traditional este nevoie sa gasesti exact aceeași nuanță de pantofi cu rochia ta sau cu doua tonuri mai inchisa. In cazul în care rochia ta este minimalista si mai simpla, poti alege o nuanta mai puternica pentru pantofi.Uneori, multe mirese jucăușe și creative isi asorteaza pantofii cu cravata mirelui.
Tema nuntii 
Tema nuntii tale este detaliul care urmează sa fie luat în considerare. De exemplu, în cazul în care tema nuntii pe care ai folosit-o pentru invitații și designul de ansamblu al zilei este de culoare roz sau roșu, atunci s-ar putea alege detaliile în consecință. Stilul este, de asemenea, important, de exemplu, atunci când alegi un design de epocă și romantic pentru rochie, nu uita de detaliile delicate, cum ar fi modele din dantelă pentru pantofi. Cel mai important lucru este sa nu mergi la extreme cu experimentele tale de potrivire. De exemplu, dacă ai ales o rochie care este doar din dantela, apoi pantofii de mireasa ar trebui să fie de un alt tip.
Detaliile 
Acorda atentie detaliilor cum ar fi o pereche de pantofi care aluneca.Acest lucru ar putea părea lipsit de importanță, dar este, de fapt, destul de important, deoarece o plimbare fără cusur pe culoar sau pe ringul de dans este ceva esențial pentru nunta. Deci, în scopul de a evita eșecul, ai nevoie sa te asiguri că nu vei aluneca. Și nu uita de plasturii pentru o posibilă iritare a picioarelor.
Potriveste pantofii cu tema si ocazia zilei! 
Ceea ce trebuie să faci este să fii cu adevărat atenta și conștienta de posibilele dificultăți pe care le-ai putea întâlni atunci când iti iei o pereche de tocuri inalte. Acesta din urmă poate fi într-adevăr superbe, dar, în același timp, ele te vor epuiza pe parcursul zilei.

Alegerea pantofiilor pentru nunta este unul dintre lucrurile cele mai interesante și responsabile lucruri prin care trebuie sa treci si sperăm că acest ghid practic te va ajuta sa iei decizii mai repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu