miercuri, 17 septembrie 2014

4 motive pentru a alege o rochie de mireasa alba!

Albul este în mod tradițional o culoare de mireasă, și multe fete viseaza la ziua in care vor imbraca rochia alba sau in ultimul timp, ivory, pentru a merge pe culoar spre viitorul lor sot. Cu toate acestea, nu toate miresele prefera ideea unei rochii de mireasa alba, si unele ar prefera să poarte ceva un pic mai colorat.

Dacă nu te poti decide dacă o rochie de mireasa alba este alegerea potrivita pentru tine, aici sunt cateva argumentele pro pentru a te căsători în alb.
Te vei simti ca o mireasa
Nu e nimic care sa te faca sa simti ca te casatoresti decat o frumoasa rochie de mireasa alba. Imaginea de mireasa, intr-o rochie alba mare si cu voal poate fi un stereotip, dar acesta este un simbol de durată, și când vei vedea reflexia ta in tinuta de la nunta, te vei simti cu adevarat ca o mireasă.

Este tradițional 
În țările vestice este o traditie pentru mirese de a purta o rochie de mireasa alba; la urma urmei nu sunt multe ocazii când poti să te îmbraci intr-o rochie albă uimitoare. Este posibil ca in momentul in care te casatoresti, să nu simți nevoia de a ramane la traditional, dar, o data cu trecerea timpului, ai putea privi inapoi la fotografii si iti vei dori sa fi urmat calea traditionala, a unei rochii de mireasa alba.
Este simbolic 
Alb este vazut ca o culoare de mireasa, datorita sensurilor pe care le transmite. Albul simbolizeaza fericire și bucurie și o rochie de mireasa alba semnifică inocența si puritate. Pacea și începuturile proaspete sunt, de asemenea, asociate cu alb.
Te vei evidentia in mulțime
Dacă porti o rochie de mireasa alba, poti fii sigura ca nimeni de la nunta ta nu v-a mai purta aceiasi culoare. Eticheta comună spune oaspeților de a nu purta alb la o nunta, deoarece numai mireasa trebuie să poarte alb. Dacă doresti să fii imediat evidentiata în fotografiile de la nunta, albul este cea mai buna alegere.
Rochiile prezentate in imagini sunt disponibile pe site-ul www.imperiale.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu