vineri, 19 septembrie 2014

3 elemente cheie in alegerea voalului de mireasa!

Peste 85% dintre fete vor purta un voal in ziua nuntii lor, desi cele mai multe dintre ele la început nu intenționează acest lucru, considerand ca voalul este de moda veche. Atunci cand va alegeti voalul de mireasa, gândiți-vă la trei elemente:
-lungimea voalului
-ornamentele si detaliile de pe voal
-pozitia in care va fi asezat voalul, pentru a se potrivi coafurii.
Lungimea voalului
Lungimea voalului pe care o alegeți va depinde de stilul de la nunta voastra. Un voal lung nu se va potrivi pentru o ceremonie mica, intima. La fel, un voal vintage sau o voaleta nu va funcționa într-o catedrală.

Cele trei lungimi de voal cele mai populare sunt : tip catedrală, pana la sold și pana la umeri.

Voalul catedrala este cel mai lung, de lungime completă și va veni la sfârșitul trenei; această lungime este dramatică și aproape eterica. Atat fetele mici de inaltime, cat si cele inalte, pot purta acest voal, fiind preferatul celor mai multe mirese.

Voalul pana la sold se termină efectiv la vârful degetelor. Acestea arata cel mai bine pe fetele inalte deoarece pe fetele minione le face să pară mai mici si sunt perfecte pentru nuntiile mai puțin formale.
Voalul pana la umeri. Acesta se află chiar dincolo de umeri și va funcționa la orice inaltime. Acesta poate fi simplu sau din mai multe straturi si este usor de purtat.

Broderia/detaliile
Există voaluri cu margine din panglică, marginile tăiate, cu margine din dantelă și multe alte modele. Asigurați-vă că alegerea dumneavoastră va  îmbunătățește aspectul, și vă rugăm să rețineți că voalul nu este accesoriul de spectacol - totul este despre tine în rochie!
Poziția voalului 
Cele mai multe fete isi imagineaza voalul pe partea de sus a capului lor, care se încadrează peste umeri și le ascunde spatele rochiei. Modul cel mai modern de a pozitiona voalul este să-l porti cat mai jos, chiar în spatele liniei urechilor. Acest lucru va însemna ca vei avea umerii goi si vei simti ,de asemenea, mai putina presiune.
Voalurile prezentate in imagini sunt disponibile pe site-ul www.imperiale.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu