joi, 18 septembrie 2014

Ce culori sa alegi pentru rochiile domnisoarelor de onoare?

Culoarea rochiilor domnisoarele de onoare este de multe ori punctul de plecare in privinta aspectului și culorilor de la nunta ta, asa ca este important sa obtii ceea ce-ti place. Culoarea rochiilor trebuie să fie adecvata pentru sezonul și stilul de la nunta ta, și să fie ceva care se potriveste si domnisoarelor de onoare pentru a arata bine.
 Aici sunt patru dintre cele mai populare culori pentru rochii din care te poti inspira:

Pastelurile tradiționale
Când ne gândim de rochiile domnișoarele de onoare, prima imagine care apare în capul nostru este, de obicei, o rochie roz girly, cu panglici si funde. Deși nuanțele pastelate și-au pierdut un pic din popularitate lor in privinta rochiilor domnișoarelor de onoare, multe mirese aleg încă din această paletă, mai ales pentru nuntiile din primavara sau vara. Bleu, lila, și galben lamaie sunt toate bune alternative la rozul pal, dar trebuie avut în vedere si faptul ca aceste culori sunt puțin probabil să flateze domnisoarele de onoare mai plinite, sau pe cele cu pielea palida.


Nuante mai inchise
Pentru un look elegant si sofisticat, care este deosebit de potrivit pentru o nunta de iarna sau pentru o nunta intr-un local pretentios, opteaza pentru culori inchise, cum ar fi maro ciocolata, rosu, bleumarin, gri sau verde închis. Acestea sunt mai atragatoare pentru majoritatea domnisoarele de onoare, și au, de asemenea, avantajul că rochiile pot fi purtate din nou si cu alte ocazii sociale, fara a parea rochii de domnisoara de onoare.

Negru și alb
Negru și alb sunt în prezent culorile foarte la modă pentru rochiile domnisoarele de onoare. Domnisoarele de onoare te vor iubi pentru totdeauna dacă le spui că pot purta rochii elegante negre sau albe, și poti adăuga întotdeauna un accent de culoare, cum ar fi o esarfa, un corsaj, sau pur și simplu un buchet viu colorat. Unii oameni cred că numai miresele ar trebui să poarte alb la nuntă, dar în anii trecuți, toate domnisoarele de onoare purtau alb pentru a deruta spiritele rele. Imbracarea domnisoarele de onoare in alb poate fi un aspect contemporan foarte modern, mai ales pentru o nunta de vara, si nu uita ca nu e batut in cuie ca doar mireasa trebuie sa poarte alb.
Colorate 
Una dintre cele mai fierbinti tendinte de nunta ale momentului o reprezinta rochiile domnișoarelor de onoare viu colorate. Ferește-te de rochiile in nuante de albastru cobalt, roz cald, jad, coral, și galben canar. Poti alege combinatii de culori vibrante; mai ales dacă ai o nunta de la mijlocul verii sau ai o temă tropicală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu