marți, 15 aprilie 2014

Ce trebuie sa stie orice viitoare mireasa

 
     Ce trebuie sa stie orice fata proaspat logodita? Ei bine… mai multi experti din industria nuntilor ne-au impartasit  cateva trucuri invatate de-a lungul carierei lor : de la alegerea domnisoarelor de onoare pana la fixarea datei.

                                 
  
      Alegeti domnisoarele de onoare cu atentie.  Cel mai bine este sa alegi o prietena despre care stii ca este bine organizata, astfel te va ajuta cu organizare nuntii; o prietena creativa – sa te faca sa te simti inspirata si  o prietena  amuzanta care sa te faca sa razi.

                                                   
   
     Nu trebuie sa ceri parerea tuturor despre orice.  Da…cei apropiati se vor simiti bine daca le ceri parerea insa cu cat implicit mai multi oameni cu atat  atat vor fi mai multe pareri si prin urmare  va fi mai greu de luat decizia.

        Este greu sa alegi data? Iata ce ne sfatuieste expertul  Kerry Jackson: intotdeauna ii sfatuiesc pe miri sa se gandeasca la anotimpul preferat iar apoi sa stabileasca 3 zile diferite pentru nunta, zile care sa fie ok atat pentru ambii miri cat si pentru parinti.  Abia atunci cand ai aceasta flexibilitate esti pregatit sa incepi sa vizitezi restaurante.     
 
    Este amuzant sa te lasi sedusa de moda si  tendintele de sezon insa trebuie sa fi foarte atenta  sa nu te lasi dusa de val iar nunta sa nu mai reflecte stilul tau.  Chiar si  modelul Kate Moss – desi are o viata zbuciumata, la nunta a optat pentru un stil simplu si elegant.
   Ocupa-te de invitati si organizeaza un program pentru toti.  Totul trebuie sa se desfasoare  natural, invitatii nu trebuie lasati sa se plictiseasca in timp ce tu esti afara facandu-ti poze.  Trebuie sa petreci putin timp cu fiecare.


                                                                                         sursa: www.6plus.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu